Algemene Voorwaarden

ALGEMEEN
Lees voor het betalen van lesgeld de Algemene Voorwaarden; door het lesgeld te betalen geef je aan in te stemmen met de Algemene Voorwaarden zonder voorbehoud.

DEELNAME
Het deelnemen aan balletlessen, workshops, spitzenles en andere aktiviteiten is op eigen verantwoordelijkheid van de student en of de ouders/verzorgers. Balletschool Mabel Alter stelt zich niet aansprakelijk voor letsel en of schade tijdens of als gevolg van deelname en of het bezoeken van de school.

BALLETLESSEN
Studenten worden geadviseerd tenminste 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Het is niet gebruikelijk nog deel te nemen aan de les wanneer deze al is begonnen.

KLEDINGVOORSCHRIFT verplicht 
ALGEMEEN Kleding en schoenen zijn schoon en worden als het nodig is hersteld. Het moet mogelijk zijn werking van spieren en placement van het lichaam te zien. Neem een handdoek mee naar alle lessen. 
GIRLS Een balletpakje naar eigen keuze met een roze maillot met voet (spieren moeten zichtbaar zijn). Balletschoenen. Haren uit het gezicht en opgestoken in een knot met gebruik van steekspelden en een haarnetje.
Wijde kleding - broeken met een wijd uitlopende onderkant, enkelwarmers (ballet)rokken worden niet gedragen.
BOYS Mannen dragen balletschoenen en een strak wit of zwart T- shirt op een korte of lange opgerolde sportbroek of een balletmaillot. Een dancebelt is verplicht. Mannen in de beginnersles hoeven geen balletmaillot te dragen, een sportbroek mag ook.

DE SCHOOL
Respect voor school-materiaal, eigen spullen en spullen van anderen.
Laat Toilet en Douche netjes achter en doe het licht uit na gebruik.

NON-REFUNDABLE
Voor deelnemers bestaat geen recht op restitutie voor niet-gevolgde lessen en/of voortijdig annuleren, ongeacht de reden van annulering. Ook als er sprake is van overmacht, is dit voor eigen risico van de deelnemer.

In een enkel geval kan de school aanbieden een gemaakte reservering te verzetten, er mogen maximaal 3 lessen worden verzet per student. De administratiekosten voor het verzetten van een of meerdere reserveringen zijn: 7,50 euro. 

 

Alle rechten voorbehouden. Veranderingen voorbehouden. Summerschool - Den Haag / Balletschool Mabel Alter

 

Terug

 

Algemene Voorwaarden downloaden en uitprinten Initiates file downloadhier...